Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

To o Omarjevem nastopu menijo največji oboževalci Evrovizije

Omar Naber Saša Despot
Spremljajo ga že 12 let ...

Ni skrivnost, da ima Evrovizija ogromno število zvestih oboževalcev. Ti vedo vse o nastopajočih in se več mesecev pripravljajo na njihovo najljubšo noč v maju. Najbolj zagrizeni oboževalci evropskega glasbenega spektakla so na različnih družbenih omrežjih že ob razglasitvi, da je Omar Naber zmagovalec Eme, komaj čakali, da vidijo njegov nastop. Zaradi njegovega nastopa izpred dvanajstih leti ima Omar lepo število oboževalcev izven meja Slovenije. Nekateri so se sicer zbali, da bo pesem On My Way manj udarna kot pesem Stop, a kot se zdi, so tudi nad novo pesmijo popolnoma navdušeni.

Po ogledu prve vaje, kjer je Omar prvič zapel na letošnjem evrovizijskem odru, so se komentatorji pod posnetkom na YouTube razpisali: "Moram priznati, da je pesem odlična in da je veliko boljša, kot sem pričakoval."

"Njegov nastop je zelo suveren," je zapisal eden od oboževalcev, drugi pa: "Pesem si zasluži uvrstitve v finale. Oder je odličen, Omar ima enega najboljših glasov letošnjega tekmovanja in besedilo pesmi je vrhunsko."

Kakšen bo končni rezultat na letošnji Evroviziji, bomo videli 13. maja, ko si bomo ogledali finale glasbenega spektakla. 9. in 11. maja pa sta na sporedu prva polfinalna večera. Omar bo barve Slovenije zastopal v prvem polfinalnem večeru kot 17. nastopajoči od 18.

Komentarjev 1
  • kapibara 15:43 03.maj 2017.

    Le kdo so zvezdniki evrovizije- obične peherčine.Vsi ostali, ta normalni, ga pa zaradi spolnega nadlegovanja na sodišče povabijo.. potej pa v anglijo zgine , da igra po ta spodnjih vlakih- pa nimam asociacije na: spodaj....