Magazin > Film & Glasba & TV
5048 ogledov

To o Slovencih pravi zmagovalka Evrovizije

koncert ob dnevu Evrope Saša Despot
Danes bosta v Ljubljani nastopili Maja Keuc in švedska pevka Loreen, ki je pred šestimi leti zmagala na Evroviziji.

Ob dnevu Evrope se bodo na osrednjem trgu prestolnice združili pevci, glasbeniki, plesalci in akrobati. Osrednja izvajalka koncerta bo Maja Keuc (Amaya) kot ena izmed naših najbolj prepoznavnih in v Evropi uveljavljenih mladih pevk, pridružili pa se ji bodo tudi številni gosti, med drugim švedska pevka Loreen s skladbo Euphoria.

koncert ob dnevu Evrope | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Maja je obljubila spektakel, nabit s pozitivno energijo in zanimivimi žanri. "Koncert bo raznolik, tako, kot je raznolika Evropa," je povedala naša pevka, ki je zelo počaščena, da se ji bo na odru pridružila švedska pevka Loreen.

Maja Keuc, koncert ob dnevu Evrope | Avtor: Saša Despot Saša Despot
"Spoznala sem jo prek prijatelja, ki je imel z njo intervju. Ker sem njena velika oboževalka, me je vzel s seboj," je povedala Maja, nad katero je bila Loreen takoj navdušena. Švedinja je povedala, da ste se takoj ujeli in da Majo občuduje, saj je močna in talentirana ženska.

Loreen bo danes na odru predstavila novo različico pesmi Euphoria. "Gre za bolj poduhovljeno različico. Upam, da vas bo navdihnila in da boste spoznali, da imate notranjo moč," je razkrila Loreen in poudarila, da so ji najbolj pri srcu projekti, ki povezujejo ljudi. "To je pomembno še zlasti danes, ko nas vse razdvaja," je še dodala Švedinja, ki je nad Slovenci navdušena. "Tukaj živijo zares topli in prijazni ljudje," je na tiskovni konferenci še povedala. 

koncert ob dnevu Evrope | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.