Magazin > Film & Glasba & TV
4336 ogledov

To se v Delovni akciji še ni zgodilo: Ana Praznik ni mogla zadržati solza

ana praznik POP TV
Slabe novice za ekipo.

Minuli konec tedna je bil na POP TV posvečen oddaji Delovna akcija, v kateri voditeljica Ana Praznik s svojo ekipo mojstrov pomaga družinam v stiskah, ki živijo v slabih razmerah. Tokrat so na pomoč priskočili Marjani in njenima sinovoma, Andražu in Roku, ki živijo V Begunjah na Gorenjskem.

Njihova hiša je bila zgrajena leta 1837 in potrebna temeljite prenove. Koliko težav se skriva pod to streho, pa so mojstri ugotovili šele, ko so začeli z obnovitvenimi deli. Četudi so delali pozno v noč, je imela Ana, ki je pri projektu z dušo in telesom, za družino po petih dneh garanja slabe novice. "Na žalost prinašam slabe novice. Žal nam tokrat ni uspelo pravočasno urediti hiše, z mojimi mojstri smo se zelo trudili. Delali dneve in noči, dali vse od sebe. Ampak ko smo začeli delati, so se začele odpirati težave. Zaradi njih hiša še ni končana,“ jim je v solzah povedala.

delovna akcija | Avtor: POP TV POP TV

Mojstri seveda niso vrgli puške v koruzo in izpolnili obljubo – le z manjšo zamudo. Marjana in njena sinova sedaj ne živijo več v hiši, ki je bila brez izolacije in v kateri so bila tla iz betona. Popravili so tudi streho in električno napeljavo.

Trojica je bila ob pogledu na svoj novi dom presrečna.

Komentarjev 1
  • kapibara 10:20 29.april 2019.

    Naj pridejo uredit moje stanovanje, jim dam 3 mesece cajta, pa se jim ne bom motal pod nogami