Magazin > Film & Glasba & TV
8830 ogledov

To so izbranke naših glasbenikov

kvatropirci, matej kocen
1/8
Drage dame, žal so fantje že oddani.

Kvatropirci so takoj pljunili v roke in leto 2020 začeli delovno. Po nedavnem koncertu so izdali tudi svoj prvi album DO:ZDAJ in predstavili prvi singel Ko sreča je ujeta. 

Kvatropirci so na svoji prvi plošči nanizali vse glavne hite zadnjih osem let, duete z Manco Špik, Janom Plestenjakom, Čuki, Erosi in drugimi. Tako zgoščenka vsebuje kar neverjetnih 16 skladb in seveda moramo spomniti, da sta bili dve nagrajeni na festivalu MMS. 

Eden od vrhuncev delovanja Kvatropircev v zadnjem obdobju zagotovo predstavljata dva razprodana koncerta v Cankarjevem domu, ki so ju izvedli skupaj z Janom Plestenjakom. Omenjeni projekt jih navdaja s ponosom, saj ni samoumevno imeti možnost izvesti celovečernega koncerta z Janom in prirediti njegove pesmi. To potrjuje njihovo prizadevanje za zagotavljanje visoke ravni kakovostnega nastopa kot tudi glasbene izvedbe.
 
Konec leta 2019 so izdali nov videospot in priredbo pesmi ansambla Ajda, z naslovom Deklica. Čutno odpete kitice tenorista Sama Kališnika, fantje posvečajo vsem njihovim damam, puncam in ženskam, ki podpirajo njih in njihovo glasbo. Pravijo, da bi bil svet brez njih črno bel in, da prav one ustvarjajo tiste prave odtenke ljubezni.  Videospot, katerega režijo je prevzel Igor Pečoler je bil posnet v restavraciji Dober krožnik (Mengeš) in v Celju. Nežno vlogo deklice je odigrala njihova prijateljica Vanja Vrhovšek. Član zasedbe in producent skladbe Samo, pravi: "Kvatropirci smo pred kratkim po dolgem času slišali pesem Deklica, ansambla Ajda. Pesem je bila včasih pravi hit in takoj smo pomislili, da bi jo lahko z našo izvedbo ponovno oživeli. Deklica je tudi kot nalašč za spremljavo poročnih obredov, zato smo se hitro lotili dela, ki vam ga zdaj z veseljem predstavljamo."

Za Žurnal24 pa so fantje povedali, kaj jim pomeni ljubezen, pokazali pa so nam tudi svoje srčne izbranke. Njihove besede in lepotičke, ki so jim ukradle srce, si lahko preberete in ogledate v galeriji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.