Magazin > Film & Glasba & TV
212 ogledov

To so nastopajoči na Emi 2017

Manuella Anže Petkovšek
Na letošnji Emi se bo za nastop na Evroviziji pomerilo 16 izvajalcev, ki se bodo pomerili na dveh predizborih.

Na TV Slovenija so razkrili, da se bo letošnja Ema potekala v dveh predizborih, in sicer 17. in 18. februarja. V vsakem od dveh predizborov se bo predstavilo osem pesmi. V finalu 24. februarja pa se bo nato še enkrat pomerilo osem najboljših izvajalcev. 

Na prvem predizboru 17. februarja bodo nastopili: Amaya (oz. Maja Keuc), KiNG FOO, Lea Sirk, Nika Zorjan, Omar Naber, Sell Out, Tosca Beat in Zala.

Na drugem predizboru 18. februarja pa bodo nastopili: Alya, BQL, Ina Shai, Kataya & Duncan Kamakana, Nuška Drašček, Raiven, Tim Kores Kori ter United Pandaz & Arsello feat. Alex Volasko.

Nastopajoče na Emi 2017 je izbrala štiričlanska strokovna komisija, ki so jo sestavljali pevka, avtorica glasbe in letošnja predstavnica na Pesmi Evrovizije ManuElla, glasbenik, avtor glasbe in glasbeni producent Boštjan Grabnar, glasbeni urednik na Valu 202 Jernej Vene in urednik projekta EMA – Pesem Evrovizije 2017 Aleksander Radić.

Komentarjev 2
  • izRODEk 22:02 04.december 2016.

    Po spletnih forumih in komentarjih drugih portalov se že norca delajo, kaj med vsemi temi mladimi pevci počne Nuška SDS Drašček... :)Sicer pa, samo, da enkrat končno vidim in slišim peti Zalo Ribič, četudi takoj za tem umrem.... od smeha! :DDDd

  • micika 20:50 04.december 2016.

    vsa imena neznana.razen keuc maja,ostalo je ena velika 0,seveda ne bom gledala,te naše spake,ker to ni to