Magazin > Film & Glasba & TV
3502 ogledov

To so obrazi nove Poptevejeve serije

BRane Šturbej
1/8
POP TV
Predstavljamo nove obraze serije Reka ljubezni!

Serija se dogaja v idilični dolenjski vasi Krka, ki jo obkrožajo zelena reka in čisti izviri. Vaščani se med seboj poznajo in vse vedo drug o drugem. 

A še vedno obstajajo vaške skrivnosti, ki jih mlajše generacije ne poznajo ...

Osrednja družina naše zgodbe je družina Slak, ki ima mizarsko delavnico, ki prehaja iz roda v rod. Družino sestavljajo babica Marija in dva vnuka Rok in Blaž.

Marijana Brecelj igra Marijo Slak, babico družine. Marija je na prvi pogled močna gospodarica posestva, je zelo kritična do drugih, ves čas ponavlja, da je vse žrtvovala za vnuka, naj tega nikoli ne pozabita. Čeprav je manipulativna, ima iskreno rada svoja vnuka in je topla oseba.

V vlogi Marijinega simpatičnega vnuka Roka Slaka vas bo prevzel Tadej Pišek. Rok je zapleten in v svoji zapletenosti privlačen. Šarmer, ki je rad svoboden in ne želi imeti resne zveze. Je družaben, igra kitaro, rad ima babico, a vendar ni toliko pod njenim vplivom kot Blaž.

Nežnega Blaža Slaka igra Voranc Boh. Blaž je nežen, občutljiv, dobrodušen, veliko bolj pod vplivom babice, čeprav se ji tudi on tu in tam upre. Je zelo dober mizar, ki zna izdelovati unikatno pohištvo.

Nova slovenska in Rokova ljubljenka Irena Rot je Lara Komar. Irena je nežen romantik in sanja o pravi ljubezni. Je nadarjena fotografinja. Zaljubi se v Roka, vendar je tudi njuna ljubezen polna ovir, saj ju obkrožajo ljudje, ki želijo uničiti njuno zvezo.

Premožni družini Medved kraljuje oče Bojan, ki se ukvarja samo s prodajo lesa. Je glavni sovražnik bratov Slak, prodaja jim les po visoki ceni ter ju javno krivi za požare v njihovi okolici.

Branka Šturbeja boste spremljali v vlogi nadutega in brezkompromisnega Bojana Medveda.
Bojan je najbolj bogat v vasi. Zanimata ga le denar in hedonizem, a tega ne deli s svojo družino. Nesramen je do žene in brezbrižen celo do svojih otrok.

Bojanovo žalostno ženo Sonjo igra Mojca Funkl. Sonja je ujeta v nesrečen zakon z Bojanom. Velikokrat je žalostna, a hkrati zelo optimistična in vaščani jo imajo radi. Ljubi umetnost in kulturno društvo in v javnosti skriva, kako je v resnici nesrečna.

Blaž Valič bo dobričina Janez Smole. Janez je predsednik gasilskega društva in krajevne skupnosti, je glava vasi Krka. Bil je najboljši prijatelj pokojnega očeta Blaža in Roka. Oba fanta ima rad kot svoja sinova in bi storil vse, da bi v vasi imela prihodnost. Včasih je osamljen in ve, da je naredil napako, da se ni poročil s Sonjo.Sestri Božič

Priljubljena Teja Galažar bo stopila v natikače sestre Angelce Božič. Angelca in njena sestra sta vaški čarovnici, Angelca je ves čas kritična do vseh in malo paranoična, ne mara Irene, ker se ji zdi sumljiva, tako kot vsi drugi.

Terezo Božič igra Marinka Štern. Tereza je nežnejša verzija svoje sestre, s katero se ves čas prepira. Za razliko od Angelce ima kar rada Ireno.


Ana Urban igra razvajeno Valentino. Valentina je bogataška hči, ki del svojega življenja skriva pred zaščitniškim očetom. Rada veliko govori, ponavadi neumnosti.

V finih čevljih tajkuna Uroša Lekića rovari Aleš Valič. Uroš  je odločen in pohlepen biznismen, zelo je zaščitniški do hčerke Valentine. Z lastno voljo in podjetniško žilico si je ustvaril, kar ima, zaradi posla se je tudi poslovenil.

Komentarjev 3
  • PPiikkaa 19:56 11.julij 2017.

    Nič ne bomo gledali, saj tudi tega nismo.

  • dchello 19:56 11.julij 2017.

    In takšno sranje moramo še prisilno plačevati!

  • patrijarh 19:56 11.julij 2017.

    še eno sranje.