Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Tokio Hotel: še 14 dni

Tokio Hotel Žurnal24 main
Marec se nezadržno bliža koncu, kar veseli številne oboževalce nemške skupine Tokio Hotel, ki se bo 28. marca predstavila v Hali Tivoli.

Fantje so trenutno na evropskem delu turneje, ki so jo začeli v Belgiji, nadaljujejo pa jo v Franciji. Preden se bodo ustavili v Sloveniji, bodo koncertirali tudi v Italiji, Švici, Španiji in na Portugalskem.

Njihova priljubljenost ostaja skrivnost tudi za njih. Ko so jih vprašali, kakšna je njihova formula, je Tom Kaulitz dejal, da je o tem težko govoriti. "Imamo svoj slog in vztrajali smo pri tistem, kar nam je všeč." Če si na pravem mestu ob pravem času in imaš še kanček sreče, je uspeh zagotovljen. Zagotovo so njihove izkušnje tiste, ki jih približajo poslušalcem in ustvarijo povezanost med njimi.

Novi videospoti

Za single By Your Side je skupina posnela tudi videospot, ki ponuja vpogled v zakulisje njihove turneje. Pesem By Your Side je prevod pesmi An Deiner Seite (Ich Bin Da), ki so jo fantje posneli za njihov drugi album Zimmer 483 in jo izdali kot tretji single s tega albuma. Videospot je montaža posnetkov iz DVD-ja Zimmer 483 – Live in Europe. Prikazuje najbolj zvezdniške trenutke, pa tudi vse tisto, kar je oboževalcem ponavadi skrito.

Drugačen pa je videospot za 1000 Meere, kjer vidimo vse štiri člane skupine na zapuščeni železniški postaji. Potem ko vsak zase tavajo po postaji, se najdejo na zapuščenem vagonu, ki pa začne drveti.

Koncert v Ljubljani

Koncerta pa se ne veselijo samo oboževalci. Člani skupine so z nestrpnostjo dočakali začetek evropske turneje. "Neverjetno je, da lahko že tretjič začnemo evropsko turnejo. Prepričan sem, da bomo obiskali čudovita prizorišča in kraje," je dejal Tom.

Slovenski oboževalci boste kmalu dočakali dan, ko boste svoje idole lahko videli v živo. Do vstopnice pa vam lahko pomaga tudi zurnal24.si. Vsak ponedeljek za vas pripravljamo kviz o skupini Tokio Hotel. Sodelujte v nagradni igri, odgovorite na vprašanja in držite pesti. Z malo sreče boste prav vi zadeli brezplačno vstopnico za koncert.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.