Magazin > Film & Glasba & TV
22523 ogledov

Toliko zasluži odgovorni urednik razvedrilnega programa TVS

Mario Galunič Profimedias
10. aprila se je iztekel rok za prijavo na razpis za delovno mesto odgovornega urednika UPE Razvedrilni program TV Slovenija.

Mario Galunič je 1. junija 2014 zasedel mesto odgovornega urednika Razvedrilnega programa TV Slovenija. Njegov mandat se tako počasi izteka. Prijave za novega urednika razvedrilnega programa so zbirali do 10. aprila, imenovali pa naj bi ga do junija.

Pred štirimi leti se je za to mesto prijavilo enajst ljudi, šest jih je izpolnjevalo vse pogoje. Mediji so takrat poročali, da so se za ta položaj potegovali še Dijana Štraus Svetlik, Igor Pirkovič, Vanja Vardjan, Marko Šidjanin in Jerca Legan Cvikl.

Letos pa sta se na razpis prijavila le dva kandidata, imeni zaradi varovanja osebnih podatkov RTVS ne more razkriti, so pa razkrili, kakšno plačo bo prejel odgovorni urednik. "Plačni razred delovnega mesta je 50., kar znaša 3.009,28 evra bruto.“

Komentarjev 5
  • Lovebites 20:44 18.april 2018.

    Cviklova jerca?WTF?A se sali?Ta gnojnica je samo za odstrel.Pokvarjena manipulatorka.Fak,to ni mozno.

  • Avatar čavez
    čavez 12:03 18.april 2018.

    Pepa, da mu lahko na urgenci rit šivajo.

  • Avatar Leon
    Leon 12:01 18.april 2018.

    In koliko zasluži Miša Molka za svoje obiske na Kolodvorski ? Kaj pa tiste čuče ,ki potujejo po svetu na naš račun in nam se potem smejijo iz TV ekranov ? Koga to zanima ,če pa imaš na Travel kanalu ...prikaži več celi svet na dlani .