Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Tom Jones prihaja k sosedom

Tom Jones Arhiv organizatorja
Po lanskem koncertu v Zagrebu letos Tom Jones prihaja v puljsko Areno, in sicer 14. avgusta 2012.

Dvainsedemdesetletni Tom Jones bo čez mesec dni obiskal antično puljsko Areno, kjer bo s svojo skupino zaigral nekatere največje uspešnice, kot so It's Not Unusual, Kiss, Delilah in tudi izbrane skladbe z novega albuma Praise & Blame, katerega osnovna ideja je bila vrnitev h koreninam.

Dolga in neverjetna kariera Toma Jonesa še ne izgublja moči, saj zvezdnik, poln energije, nadaljuje s koncerti in snemanjem novih pesmi. Kruh je sicer začel služiti s svojim glasom in na začetku kariere podpisal pogodbo z Decca Records v Londonu. Svoje zanimanje je našel v zelo širokem razponu glasbe in kmalu postal popularen.

Popularen tudi v filmih in serijah

Na svoj način je vplival na korenine rock'n'rolla in ustvarjal avtorske skladbe, ki odražajo duha njegovega življenja. Leta 2006 mu je angleška kraljica podelila naziv viteza, kar je bila zanj velika čast, ki jo strastno neguje. Med številnimi nagradami, ki jih je prejel za svoje delo, še posebej izstopajo Brit Award za izjemen prispevek v glasbi, Silver Clef za življenjsko delo, nagrada Hitmaker in prestižna Music Industry Trust Award.

Še en dokaz tega, da je zanimiv tudi kot človek, je njegovo pojavljanje v številnih filmih. Kot animirani lik se je pojavil v serijah The Simpsons, Duck Dodgers in The Emperors New Gown, v filmih pa v Burtonovem Mars napada in Agnes Brown Angelice Houston.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.