Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Tom Jones: "Snemal bom z The Killers"

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po poročanju ene od britanskih glasbenih revij naj bi se legendarni Tom Jones in zasedba The Killers dogovarjali za sodelovanje.

"Pogovarjal sem se z Brandonom Flowersom (frontman zasedbe The Killers, op. a.). Pravi, da občuduje, kar sem naredil v svoji glasbeni karieri. Med nama obstajajo tudi povezave, saj prihaja Flowers iz Las Vegasa, kjer sem seveda že velikokrat nastopil," pravi Jones.

Za zdaj še ni znano, kdaj naj bi glasbeniki skupaj stopili v studio, vendar Jones trdi, da bodo to storili takoj, ko bodo našli pesem, s katero bodo vsi zadovoljni. "Material mora biti pravi. To je bila vedno moja prioriteta s katerimkoli umetnikom sem sodeloval," je povedal pevec, ki je znan po tem, da vedno znova preseneča svoje oboževalce. Med drugim je na primer na albumu Reload sodeloval s pevko zasedbe The Cardigans Nino Persson in s Kellyjem Jonesom (Stereophonics).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.