Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Tomaž hudo užaljen

gostilna išče šefa voyo.si
V ekipi rdečih je prišlo do razkola. Nominacije zaznamovale obtožbe.

Ta teden so v šovu Gostilna išče šefa nominirani člani rdeče ekipe. Glavni krivec za to je Tomaž, ki ni poslušal šefa Bineta, ki mu je povedal, kako naj pripravi jakobove školjke.

V petek je, še preden so rdeči izvedeli, da so izgubili, pošteno počilo med Tomažem in Fredijem, ki sta drug drugega obmetavala z očitki. Fredi je bil tako jezen, da je celo izjavil, da bo sam zapustil šov.

Slaba volja se je nadaljevala tudi na nominacijah. Člani črne ekipe so dva glasoval namenili Frediju in enega Lidiji. Tomaž pa je dva glasova prejel od članov svoje ekipe. Vodja rdečih, ki je nominiral Fredija, je bil zelo užaljen. "Jaz sem pri odločitvi upošteval vse štiri tedne. Ne razumem, kako so ljudje lahko tako čudni, da gledajo samo na napake, ne vidijo pa, koliko dobrega sem naredil. Da me potem še obsojajo ...“ je povedal Tomaž in, po tem, ko je Lili Žagar zapustila hišo, še užaljeno dodal: "Da te pol še lastni nominirajo ...“ Mitja mu je odvrnil, da enega so pač morali, kar Tomaža ni pomirilo. "Naj se med sabo nominirajo,“ je zabrusil in odvihral iz sobe.

Je Tomaž upravičeno užaljen?

Komentarjev 1
  • Oxxo 17:19 24.november 2013.

    Tomaž je uboga para.... Povsem NE-timsko usmerjen tip kuharja... egoističen ter z velikim ruzakom hinavščine!