Magazin > Film & Glasba & TV
406 ogledov

Tomaž Perovič zapušča Planet TV

Tomaž Perovič Žurnal24 main
Po Marijanu Jurencu odhaja tudi Tomaž Perovič.

Nove rošade na Planet TV. Požareport poroča, da bodo zamenjali odgovornega urednika informativnega programa in športa na Planet TV Tomaža Peroviča. Ta naj bi za to izvedel včeraj.

Perovič je na televizijo prišel leta 2015. Tja ga je povabil generalni direktor Planet TV Marijan Jurenec, s katerim je sodeloval že na POP TV. Pred njim je mesto odgovornega urednika informativnega programa opravljal Bojan Traven.

Planet TV informacij spletnega portala za naš medij ni želel potrditi. Povedali so le, da bomo o vsem pravočasno obveščeni.

Perovič naj bi se sicer zanimal za mesto generalnega direktorja RTVS. Mediji so poročali, da so Peroviča na Kolodvorski videli že pred meseci.

Telekom Slovenije je pred kratkim prevzel večinsko lastništvo na Planet TV, zato Perovičev odhod verjetno ne bo edini. Požareport poroča, da se bo na stolček generalnega direktorja usedla Tina Česen, direktorica TS Medie. Tega sicer trenutno greje Srb Vladan Andjelković, ki so ga na to mesto postavili grški solastniki.

Komentarjev 1
  • fritolin 18:36 29.december 2016.

    Pa dobro no, ce prav razumem je najprej delal na nacionalki, potem na popu, potem na delu, potem spet na popu, potem na planetu, zdaj bi pa spet na nacionalko ???Pa kaj je s tem firmami narobe ? A ...prikaži več pri nas nihce ne pozna pojem lojalnosti , sploh pa konkurence ?A ga ni nic sram da en dan za enga drug dan pa za druzga. Tipicna pros........