Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Tomaž: Žensko lahko študiraš 50 let in ne veš nič o njej

Tomaž Jeraj Kanal A
Tretjeuvrščeni v hiši Big Brother in najbolj priljubljeni tekmovalec med gledalci, ženskam rad laska, a da se zaveda, da nekaj dela narobe, saj po njegovem nima sreče v ljubezni

Kolikokrat ste se v hiši BB zaljubili oz. zagledali?
Enkrat v bistvu, v Ano.

Kaj pa je bilo z A.J.?
Z njo je bila neka energija sprostitve in prijateljstvo.

Se tudi zunaj tako hitro zaljubite?
Rad laskam, ne gre za to, da se zaljubim. Ženskam rad delim pozornost. Tu ne gre za neko zaljubljenost ali osvajanje, gre za to, da daš nek lep občutek, če kompliment sprejme seveda, če ga ne, je pa potem druga stvar.

Pravite, da ste vedeli za Piino skrivnost. Ko ste bili v eliti ste jo kar očitno osvajali ...
Ni šlo za osvajanje, kot sem rekel, tu je šlo za laskanje. Kar se tiče njene skrivnosti, sem posumil po nekih dveh ali treh dneh in sem ji tudi povedal, da nekaj sumim, nisem pa hotel razkriti kaj.

Kako pa ste to opazili tako hitro?
Po adamovem jabolku. Tako, kot je Žiga opazil, ko je prišla v hišo.

Kdaj ste spoznali, da je biološko gledano še moški?
To sem videl na neki žurki, ko se je ulegla in se je videlo preveč. Ne vem, kdo je takrat to še videl, nisem siguren, kdo je bil z menoj.

Niste pa čutili potrebe po tem, da bi videno delili z drugimi?
Pa saj smo vsi nekako po tiho vedeli, da je nekaj. Smo si povedali, da smo videli nekaj, da nekaj sumimo. Ampak na koncu nisi siguren, kaj si videl. Veš, da si nekaj videl in tako smo se začeli tudi o tem pogovarjati.

A.J. vam je v šovu povedala, da med vama ne bo nič. Zakaj menite je čutila potrebo, da vam to pove?
Mogoče se je čutila dolžno. En drugemu sva povedala, kaj in kako. Verjetno se je čutila dolžno, da ne bi kdo preveč pričakoval, da ne bi kdo bil razočaran. Hitro se lahko zgodi, da kdo kakšno stvar narobe razume. Prav je, da se to pove. Ni imela potrebe, da je to povedala. Midva sva videla, da sva se razumela. Zato je tudi bila tako sproščena, kot je bila.

Rekli ste, da ste se v šov prijavili zaradi otrok – da bi imeli zanje denar. Kaj pravite na kritike, da bi bilo bolje, če bi čas, ki ste ga porabili v šovu, izkoristili za služenje denarja?
Na to lahko odgovorim tako, da je služenje denarja zunaj enako kot sem ga zaslužil tukaj. Neke razlike v denarju ni. Otroci so ponosni name, naredil sem dobro sliko. Sem več kot ponosen na to in mi ni žal, da sem šel v hišo Big Brother. Kar se tiče kritik pa … Vsak si lahko misli, kar si hoče, meni je važno, da so moji otroci zadovoljni in ponosi.

Kako pa so se odzvali na vaš prihod?
Z velikim veseljem. Slišali smo se po telefonu, za enkrat se še nismo videli, ker stanje temu še ni dopuščalo. Videli se bomo kmalu.

So mogoče že kaj pokritizirali ali pohvalili?
Same hvale. Tudi od prijateljev so bile same hvale. Samo vprašali so me, kaj se je dogajalo, češ da se je videlo, da sem osvajal Pio, a sem jim razložil, kaj je bilo in česa ne.

Zakaj ste provocirali sostanovalce?
Ne, da bi se jaz odločil, da bom provociral. To ni bila provokacija kar tako, to je bila provokacija za delanje šova oziroma, da se je nekaj dogajalo. Tudi samo na pijači s prijatelji imam rad provokacijo in šalo. Rad se hecam na svoj račun in na račun drugih. V hiši me veliko ljudi ni razumelo, ljudje zunaj pa so hvala bogu to videli in razumeli. Ti, ki so me razumeli, so bili na moji strani, ti ki me niso pa pač niso bili na moji strani. V hiši so me razumeli A. J., Mitja, Darja je to zelo dobro razumela … Ostali, ki niso razumeli, pa so bili malo jezni in živčni.

Kateri čas, teden v hiši se vam je zdelo, da je bilo najhuje, da vam je bilo težko?
Načeloma je bila izkušnja kar lepa. Najbolj težko je bilo, ko sem bil prvi teden v hiši, ker sem nalogo vzel precej dobesedno, delal sem jo tako, kot sem dobil navodila. Čustveno me je lomilo, ker mi ni bilo vseeno za ljudi. Takrat je bilo tudi največ solz, s strani vseh, ne samo iz moje strani.

Je potem dolgo časa trajalo, da ste se normalno vključili v družbo?
Kaj pa vem, mislim, da sem se dokončno v družbo vključil, ko je prišla A. J. Njej gre zasluga, da sem se odprt in sprostil. Potem so me tudi stanovalci videli, kakšen sem v resnici.

Tiborju ste očitali, da mu vsi sledijo, za kar v bistvu ni on kriv. Zakaj?
Tako sem videl. Karkoli je on rekel, so se ostali strinjali, čeprav je na koncu to peljalo v napačno smer. Povedal sem njemu in drugim, da sem to opazil. Vedno sem povedal vse, kar sem mislil. Tudi s Tiborjem sva se nekajkrat o tem pogovarjala.

Rekli ste, da je peljalo v napačno smer …
Napačni rezultati so prišli ven iz tega. Recimo pri nalogah je on dobil teorijo, kako bi to bilo treba narediti in drugi so mu sledili. Kasneje pa se je pokazalo, da ni imel prav. Nihče ni mislil po svoje, vsi so mu slepo sledili.

Mnogi pravi, da ste mu zavidali pozornost deklet. Drži?
Ne. Nikomur nisem nič zavidal, niti deklet.

Na Big Brother strani si bil najbolj priljubljen. Kaj praviš na očitke, da je bilo finale prirejeno?
Ne vem. To vedo samo organizatorji. Lahko komentiram samo to, da odkar sem zunaj, da sem zunaj doživel osebno zmago in osebno rast. S tem, kar mi ljudje zunaj govorijo, sem dobil veliko več, kot če bi dobil neko denarno nagrado. Denar hitro pride, še hitreje gre. Res je, da bi mi prav prišel, ampak če bom delal pametno, bom lahko mogoče to dobro izkoristil.

Si zunaj slišal že kakšno informacijo, zaradi katere si spremnil mnenje o kakšnem stanovalcu?
Informacij je veliko, tako pozitivnih kot negativnih. Slišal sem veliko negativnih informacij o nekaterih stanovalcih. Jaz to ignoriram, ker jih poznam, kolikor jih poznam. Upam, da se bomo tudi zunaj spoznali. Za nobenega nisem spremenil mnenja.

Za koga ste slišali največ komentarjev?
Za Pio, Ano Mari in Tiborja.

Kaj pa ste slišali?
Tega ne bom komentiral. Pišejo vse živo, od žaljivk in vse živo. Siguren sem, da njim govorijo grdo o meni. To se povsod dogaja.

Pravite, da nimaš sreče z ženskami. Kje vidiš razlog?
Največkrat verjetno v meni. (smeh)

Pa se v vseh teh letih še niste naučili, kaj narediti?
Ne vem. Mislim, da lahko žensko študiraš 50 let in po 50. letih o njej še manj veš kot na začetku. Najbrž se bom mogel še česa naučiti. Posvetiti se bom moral kakšnemu odnosu z žensko, pred tem pa pogledati nazaj, kaj je šlo narobe. Načeloma vem, kaj je narobe. Ženska je pri meni šibka točka in hitro podležem in hitro verjamem. Če slepo verjameš, se hitro opečeš.

Bi rekli, da ste naivni?
Ja, zelo hitro.

Kaj pa copata?
To pa ne. Sem ustrežljiv, znam biti romantičen, da pa bi bil copata pa ne. je pa res, da si vsak pri sebi razlaga, kaj je copata. Ne pustim, da bi pometala z mano.

Zdaj pa samo še za konec, boste še snemali YouTube posnetke?
Verjetno ja. Ko bom začel slediti svetu in ko bom videl, kaj se dogaja. Ko bo prišlo do stanja, da bom hotel kaj povedati, bom posnel in objavil.

Mogoče kaj na temo Big Brotherja?
Ne vem še. Za enkrat še nisem o tem razmišljal. Mislim pa, da zaradi vseh intervjujev ne bo potrebe po analiziranju Big Brotherja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.