Magazin > Film & Glasba & TV
573 ogledov

Tone zapustil Pop Design

Tone Košmrlj in Miran Rudan, člana skupine Pop Design (Foto: osebni arhiv) Žurnal24 main
Tone Košmrlj zapušča svojega glasbenega otroka, skupino Pop Design.

"Načeloma drži, vendar tega ta trenutek še ne bi želel komentirati," je govorice, da zapušča skupino Pop Design komentiral Tone Košmrlj, a dodal, da se bo še vrnil: "Trenutno za nekaj časa res odhajam, vendar se od Pop Designa na poslavljam za vedno, saj je to moj otrok. Lahko povem, da so razlogi osebe narave. Povod za mojo odločitev niso nikakršne zamere, ta čas pa se bom posvečal ansamblu Kolovrat, s katerim veliko nastopamo in se imamo fino."

V že tolikokrat osveženo zasedbo pa se vračata kitarist Jani Marinšek ter klaviaturist in avtor številnih uspešnic Matjaž Vlašič. Košmrlj pravi, da novi stari člani z njegovim odhodom nimajo nobene zveze, enako trdi tudi Vlašič: "Res je, da se po 17 letih vračam. S skupino bom sodeloval kot avtor skladb, če bo treba, pa bom na koncertih tudi igral. V skupino se vrača tudi kitarist Jani Marinšek, Tone pa se je odločil, da z nami ne bo sodeloval, verjetno zato, ker ima veliko nastopov s skupino Kolovrat."

Komentarjev 4
  • vili.manili 12:49 26.avgust 2013.

    Žurnal je uradno padel na nivo 24ur. Tudi tu so začeli s patetičnim zavajanjem bralcev. Naslov na vhodni strani:"Tone zapustil svojega otroka".. poleg naslova pa slika, na kateri je Košmrlj z neko mlado bejbo (predpostavljamo, da je hčerka). Te slike ...prikaži več pa potem v članku ni!!! Torej je tam izključno z namenom zavajanja bralcev!

  • zic 12:43 26.avgust 2013.

    zelo grd naslov...novinarka vprašaj se čemu je to potrebno oz. koristno???

  • LJ24 12:39 26.avgust 2013.

    Nikoli več ne bodo to kar so bili 20 let nazaj. Samo to fantom pač še ni jasno....