Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Tony Cetinski po italijansko

Tony Cetinski ima množico navdušenih oboževalcev in poslušalcev tudi v Sloveniji Žurnal24 main
Trenutno najpopularnejši hrvaški izvajalec Tony Cetinski je svojo zvesto publiko presenetil s posebnim albumom.

Na zgoščenki Da Capo so združene najlepše italijanske popevke in arije s katerimi je Tony navdušil na svojem spektakularnem koncertu Noć za pamćenje konec leta 2007, ko je na noge postavil zagrebško Areno ob boku slavnega Joséja Carrerasa in Michaela Boltona.

Izjemen koncert je ponovil še konec leta 2009, ko je spet nastopil v družbi slavnega tenorista. Med obema nastopoma pa je na povabilo Michaela Boltona gostoval tudi v londonskem Royal Alberthallu in navdušil z izvedbo klasik O sole mio in Caruso.

"V studio nisem šel z namenom, da bi z albumom pobiral nagrade, ali s kakšnim drugim posebnim namenom. Preprosto so to glasba, s katero sem rasel, skladbe, ki jih je prepeval moj oče ... Zato so mi blizu. Sicer je še skrivnost, ampak zaprl se bom v studio in leta 2012 lahko pričakujete novo ploščo. Narejenih je že 30 skladb, na koncu bo posnetih 40 in med temi bomo izbrali material za novo ploščo. Verjamem, da bo odlična, bo pa nekoliko trša. Bolj rock!“ je povedal Tony Cetinski pred svojim velikim koncertom v Ljubljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.