Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Tragični konec Prekrokancev?

Prekrokana noč 2 Žurnal24 main
Prvi dve nadaljevanji sta bili smešni, medtem ko naj bi imel tretji in zadnji del komedije Prekrokana noč, ki naj bi ga začeli snemati septembra prihodnje leto, tragičen konec.

Po dveh uspešnih nadaljevanjih filma Prekrokana noč nas čaka še tretji, ki naj bi bil tudi zadnji. Bradley Cooper, ki v franšizi igra lik Phila Wennecka je med nedavnim gostovanjem v britanski televizijski oddaji razkril, da upa na začetek snemanja v septembru prihodnje leto. Tretje nadaljevanje, ki bo sklenilo trilogijo, pa naj bi se razlikovalo od prvih dveh. "Mislim, da se bo dogajalo v Los Angelesu in se ne bo držalo predhodne strukture,“ je povedal letošnji najbolj seksi moški po izboru revije People.

Nekaj podobnega je sicer že pred časom namignil eden izmed scenaristov Craig Mazin, ki je omenil radikalno spremembo. "Mislim, da se tretji film konča z Dougom, ki strmi v vrsto križev na pokopališču. Tam so vsi – njegova žena, njegova družina je mrtva, vsi iz prvega filma so mrtvi. Vtem se pojavi nekdo, ki mu pove, da je tudi njegov pes mrtev,“ je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.