Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Transformacija hita

Transformerji: Temna stran meseca (Transformers: Dark of the Moon) bodo v sloven Žurnal24 main
Transformerji. Režiser Michael Bay obljublja, da tretje nadaljevanje ne bo takšna katastrofa kot drugi del.

Konec junija v kinematografe prihaja tretji del ZF-hita Transformerji: Temna stran meseca, ki ga bo znova režiral Michael Bay.

ZF-pomlad in poletje:

maj: Thor, Misija: Nemogoče 4

junij: X-Men: First Class, Green Lantern, Transformerji: Temna stran meseca

julij: The First Avenger: Captain America, Cowboys and Aliens

Avgust: Spy Kids 4: Armageddon

Ameriški filmar, ki je poleg Transformerjev najbolj znan po uspešnicah Pearl Harbor in Armageddon, je obljubil, da bo tretje nadaljevanje franšizo znova vrnilo na pravo pot, obenem pa sesulo drugi del. Še več, za Empire Magazin je Tranformerje: Maščevanje padlih (2009), ki so stali približno 200 milijonov dolarjev in jih zaslužili 836, označil kot sranje in krivdo zvalil na takratno stavko ameriških scenaristov.

Megan Fox šla predaleč

“Ko se ozrem nazaj, se mi film zdi sranje. Stavka scenaristov je prišla na polno in hitro. Film sem pripravljal več mesecev, pri tem pa imel samo 14 strani neke ideje, o čem naj bi govoril,” je v intervjuju za britansko revijo povedal Bay.

Da drugi del Transormerjev ni izpolnil pričakovanj, je na glas, a “politično” korektno priznal tudi glavni igralec Shia LeBeouf, ki je bil impresioniran nad tem, kar jim je uspelo narediti iz scenarija, a dodal, da je film izgubil dušo, medtem ko je igralka Megan Fox s kritiko šla predaleč. Potem ko je izjavila, da so Transformerji 2 film posebnih učinkov, ne pa igre, je Bay, ki je tudi izvršni producent filma, poskrbel, da je v tretjem delu ne bo več, namesto nje pa angažiral manekenko in Victoriinega angelčka Rosie Huntington-Whiteley.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.