Magazin > Film & Glasba & TV
107 ogledov

Traven se dogovarja z RTVS

Bojan Traven Matej Leskovšek/Planet TV
RTVS Slovenija je na Twitterju potrdila pogovore z odgovornim urednikom informativnega progama in športa na Planet TV Bojanom Travnom.

traven | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Čeprav nam je Bojan Traven pretekli teden, ko se je razvedelo, da je dal Uroš Slak, voditelj informativne oddaje Danes, odpoved, povedal, da Planet TV ne zapušča, pa se odgovorni urednik informativnega programa in športa na Planet TV očitno že dogovarja za prestop na RTVS.

Kot je na Twitterju razložila RTV Slovenija, se z Bojanom Travnom pogovarjajo o možnem sodelovanju na področju razvoja TV programov.

Traven, ki je na noge postavil informativno oddajo Svet na Kanalu A, se je ekipi Planet TV pridružil konec maja, in sicer kot direktor informativnega programa in športa. Sredi decembra je položaj direktorja prevzel Tomaž Perovič, Traven pa je od takrat dalje opravljal funkcijo odgovornega uredika.

"Bojan Traven je še vedno naš sodelavec in odgovorni urednik informativnega programa in športa na Planet TV. Morebitnih pogovorov med njim in RTV na Planet TV ne moremo komentirati," so za naš portal sporočili s Planet TV, na vprašanje, do kdaj bo njihov sodelavec, pa niso odgovorili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.