Magazin > VIP
88 ogledov

"Treba je dokazati, da me je moški vreden"

Esmeralda Rupnik TV3
Esmeralda Rupnik, udeleženka šova Ljubezen na seniku, še vedno ni našla ljubezni, a še ni obupala.

V začetku leta je Esmeralda upihnila 50. svečko na svoji rojstnodnevni torti, a kljub malce višji starosti še ni vrgla puške v koruzo. Še vedno je na lovu za gospodom pravim, njeni kriteriji pa niso zahtevni. "Ne iščem idealnega, ampak zgolj pravo osebo, ki ji bom lahko dala svojo ljubezen," nam je razložila in dodala: "Želim si, da je pošten, iskren, lepota ni najpomembnejša, pomembna mi je notranja lepota. Edini kriterij je, da je malo višji od mene (smeh). Da ne gledam v tla, da gledam v nebesa (smeh)."

Mnoge ženske že veliko prej obupajo nad ljubeznijo, a Esmeralda se ne da, čeprav je včasih težko, pravi. "Po pravici povedano ... Malo sem razočarana, saj vsi moški mislijo, ko spoznajo žensko, da gre samo za eno noč. To ne pride v poštev. Jaz sem glede tega še vedno staromodna. Najprej se je treba dokazati, da me je moški vreden," je prepričana. "Človek se mora malo potruditi, osvajati vsak dan, saj se ne ta način dokaže ljubezen."

Po šovu Ljubezen na seniku, kjer se je borila za naklonjenost Florijana Žbogarja, je iskrica preskočila z Ivico, ki ga je spoznala na Facebooku, a tudi to ni trajalo dolgo. "Midva sva bila samo prijatelja. Zdaj ne vem, kaj se dogaja z njim, saj sva izgubila stik."

Komentarjev 2
  • Ronald Reagan 18:33 02.april 2013.

    kaj pa če bi ona za spremembo poskusila dokazati da je vredna moškega???

  • erikkk 16:11 02.april 2013.

    kaj pa tisti na FB ???