Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Tresla se bo gora, špilal se bo rock!

Cena vstopnice v predprodaji je 15, na dan festivala pa 25 evrov. (Foto: Arhiv o Žurnal24 main
V Orto baru so pred nekaj dnevi predstavili dogajanje na letošnjem festivalu GorA RockA. Ta se bo letos odvijal med 24. in 26. junijem.

Festival GorA RockA se bo letos že sedmič odvijal na Šentviški planoti, idilični pokrajini na severozahodu Slovenije. Organizatorji in Andrej Karoli, predstavnik Vala 202, so predstavili pomembnost festivala za tamkajšnje okolje in skupnost.

Tudi letos bodo v okviru festivala poskrbeli za dosego cilja, ki je dobrodelnost, z ugodnimi cenami kart pa želijo omogočiti udeležbo na festivalu prav vsakemu posamezniku. Poleg kakovostnih koncertov obiskovalcem ponujajo tudi možnost kampiranja ter pester dnevni program.

Po besedah organizatorjev se letos obeta pravi rock spektakel, saj bodo na Šentviško planoto od 24. do 26. junija prišle zasedbe Big foot mama, Tabu, Nude, Shyam, Adam, Happy Ol' McWeasel in mnogi drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.