Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Tresla se je gora, žgal je rock

Tresla se je gora, žgal je rock
1/8
Matej Petrič
Osma edicija festivala Gora Rocka je pretekli konec tedna stresla Šentviško planoto v Tolminu. Kot pravijo organizatorji, se »zaradi špilanja rocka trese kar gora«.

Letošnji festival je sedem tisoč obiskovalcev pretekli konec tedna, od petka, 22. junija, do nedelje, 24. junija, navdušil z glasbo številnih domačih in tujih rock skupin, med katerimi so žgali Prljavo kazalište, Pankrti, Niet, Zablujena Generacija in mnogi drugi.

Vreme je bilo organizatorjem festivala več kot naklonjeno, saj so se obiskovalci podnevi lahko brezskrbno prepustili ležernosti in se udeležili različnih dogodkov, ki so potekali pod šotori, na športnem igrišču in izven prireditvenega prostora festivala.

Dnevno dogajanje na letošnji Gori Rocka je obiskovalcem ponudilo vse od družabnih iger, nogometa in odbojke na mivki, do lokostrelstva in adrenalinskega presenečenja, zvečer pa je bil, kajpak, čas za ... rooooock!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.