Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Tretjega Seksa v mestu ne bo

Kim in Sarah Jessica se ne bosta veselili novega filma. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Režiser prvih dveh delov, Michael Patrick King, je sprva oznanil, da lahko pričakujemo še tretje nadaljevanje filma Seks v mestu, ki naj bi bil posnet tudi v 3D-različici, zdaj pa se to ne bo zgodilo.

Michael Patrick King je oboževalkam Seksa v mestu ob prihodu drugega dela zagotovil, da bodo posneli še tretjega, pri čemer bodo lahko uživale tudi v 3D-različici. Ob tem je poudaril, da bo okoli občinstva letel nakit, izmikati pa bi se morali celo letečim čevljem.

 

Sarah potočila solzo

Žal pa privrženke Seksa v mestu tega ne bodo doživele, saj so ustvarjalci potrdili, da tretjega dela zagotovo ne bo. Razlog za to je drugi del, ki pri občinstvu ni bil najbolje sprejet.

 

Slaba novička pa je morda bolj kot oboževalce prizadela glavno zvezdo filma, Sarah Jessico Parker, ki je ob oznanitvi, da je Seksa v mestu konec, planila v jok. Neimenovani vir blizu filmske ekipe je ob tem pojasnil, da so takšno odločitev pričakovali. "Iz franšize so potegnili vse, kar so lahko, in gledalci to vedo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.