Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

TrIIIple se sprašuje, Kaj bi blo

TrIIIple nadaljuje, kar je začel, tokrat s singlom Kaj bi blo. Žurnal24 main
Najmlajši slovenski hip hop izvajalec se predstavlja z novim singlom Kaj bi blo.

Po prvencu z naslovom Vsaka pade, ki ga je najmlajši slovenski hip hop izvajalec TrIIIple izdal pri rosnih petnajstih letih, je pri založbi Menart zdaj izšel njegov novi singel. Skladba nosi naslov Kaj bi blo, za njo pa stoji produkcijska skupina StoneFace, ki bo v celoti poskrbela tudi za novo ploščo mladega ustvarjalca. Vse skladbe na njej bodo v TrIIIplovem slogu, torej nagajivem hip hopu, ki govori o problematiki najstnikov, med kakršne spada tudi sam.

Za pesem Kaj bi blo je TrIIIple posnel tudi videospot s Heccky Team Production. V njem se zagleda v zadnjico simpatične punce, v trenutku nepazljivosti pa ga pri tem zadene avtomobil. Mladi Velenjčan pristane v bolnišnici, tam pa se sprašuje, kaj bi bilo, če njega ne bi več "blo". Premierno je bil spot prikazan na enem izmed slovenskih spletnih portalov, prvo televizijsko predvajanje pa je spot doživel na Čarli TV. V januarju ga bo mogoče videti tudi na drugih televizijah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.