Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Tropski vihar vas ne bo odpihnil

Žurnal24 main
V kinematografe je prišla akcijska komedija Tropski vihar, ki se lahko pohvali z zelo znano igralsko zasedbo. Ampak to je tudi vse.

Film govori o razvajenih igralcih, ki želijo posneti najboljši vojni film vseh časov. Ker jih režiser ne zna spraviti v red, za snemanje zapravijo veliko več, kot je bilo načrtovano. V strahu, da se bo producent umaknil iz projekta, režiser svoje samovšečne zvezde odpelje globoko v džunglo jugovzhodne Azije, kjer naj bi s skritimi kamerami v slogu resničnostne televizije posneli zares udarne prizore. Zelo slaba ideja. Filmski ekipi namreč pot prekrižajo zlikovci, ki ugrabijo enega od glavnih igralcev. Da bi rešili svojega kolega, se morajo preostali poslužiti pristopov, ki so jih dotlej samo igrali.

Veliko akcije, velika imena, malo smeha
V filmu lahko vidite cel kup zelo znanih in dobrih igralcev. Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr., Tom Cruise, Nick Nolte, Matthew McConaughey in Brandon T. Jackson. Zasedba, ob kateri se vsakemu filmofilu pocedijo sline, ki pa se, vsaj v filmu Tropski vihar, zelo hitro posušijo. Dialogi so včasih predolgi in nič kaj duhoviti, zato se film vleče. Igralci so svoje delo sicer opravili dobro, še zlasti Downey Jr. in Cruise, kar pa filma ne rešuje.

Na včerajšnji premieri je bilo sicer ob koncu filma slišati rahel aplavz. Nekateri so morali biti zares veseli, da je bilo filma konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.