Magazin > Film & Glasba & TV
7250 ogledov

Trumpov odvetnik z roko v hlačah ob postavni mladenki

borat
Nadaljevanje filma Borat že dviguje prah. Tokrat jo je skupil nekdanji newyorški župan in Trumpov odvetnik, Rudy Giuliani.

Odvetnik predsednika Donalda Trumpa se je zaradi nadaljevanja filma Borat znašel v nelagodnem položaju. Igralec Sacha Baron Cohen mu je namreč „podtaknil“ igralko, 24-letno Mario Bakalova, ki se je pretvarjala, da je novinarka. Po poročanju Sky Australia je 76-letnik mladenko po intervjuju prijel za roko, pohvalil njen videz in ji sledil v spalnico, kjer se je po tem, ko je odstranila njegov mikrofon, zleknil na posteljo in svojo roko porinil v hlače. Videti je, kot bi se dotikal genitalij. Prizor je nato prekinil Borat, ki je pridrvel v sobo in vzkliknil: "Stara je 15 let. Prestara je zate.“

Giuliani se je na posnetek odzval. "Za hlače sem si zatlačil srajco. V nobenem trenutku se nisem obnašal neprimerno. Če Sacha Baron Cohen trdi drugače, je lažnivec,“ je na Twitterju zapisal Giuliani in dodal, da je takoj, ko je ugotovil, da so ga potegnili za nos, poklical policijo. Pravi tudi, da so se ga lotili, ker razkriva kriminalna dejanja predsedniškega kandidata Joeja Bidna in njegove družine.

Novo na Joongli!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.