Magazin > Film & Glasba & TV
69 ogledov

Tudi maščevanje v pradi

Hudičevka v Pradi Promo
Hudičevka v pradi. Naslednje leto bo knjižni in filmski uspešnici sledilo nadaljevanje, v katerem ne bo šlo brez hudičevke.

Lauren Weisberge, avtorica literarne uspešnice iz leta 2003 Hudičevka v pradi, je potrdila, da piše nadaljevanje knjige, v kateri sta imeli osrednjo vlogo urednica modne revije Runway Miranda Priestly, ki je namenoma spominjala na urednico ameriške izdaje revije Vogue Anno Wintour, in njena asistentka Andy Sachs.

Zgodba v knjigi Maščevanje nosi prado: Hudičevka se vrača (Revenge Wears Prada: The Devil Returns) se bo dogajala osem let po prvi knjigi, njene osrednje junakinje pa bodo še vedno Andy, njena nekdanja rivalka Emily, ki po novem sodeluje z njo pri poročni reviji The Plunge, ter njuna bivša šefinja Miranda.

Nič manj uspešen film

Knjiga Maščevanje nosi prado bo izšla aprila naslednje leto, prav gotovo pa ji bo tako kot prvi sledil film.

Hudičevka v pradi, ki je po izdaji pristala na lestvici bestsellerjev New York Timesa in na njej vztrajala več kot eno leto, je na filmsko platno prišla tri leta po knjigi in v blagajne prinesla več kot 300 milijonov dolarjev. Mirando je v filmski različici, ki jo je režiral David Frankel, upodobila Meryl Streep, ki je bila za vlogo muhaste urednice nominirana za oskarja, Andy Anne Hathaway, Emily pa Emily Blunt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.