Magazin > Film & Glasba & TV
91 ogledov

Tudi Pia bi seksala z Markom

Big Brother voyo.si
V hiši Big Brother smo bili priča prvemu seksu. V hiši so nekateri dogajanje spremljali zelo pozorno, Pia pa je bila tista, ki je ob tem pokazala močno ljubosumje.

Pia je kmalu po vstopu v hišo priznala, da jo v hiši Big Brother najbolj privlači Marko, čeprav se še sploh nista osebno spoznala. Nenehno govori, da ji je všeč njegova postava, njegov obraz in da je daleč najbolj seksi sostanovalec.

Prejšnjo noč sta se po rojstnodnevni zabavi strastem prepustila Ksenija in Marko. Stanovalci hiše so dogajanje spremljali skozi okno, ki ločuje spalnico in dnevno sobo. Tudi v elitnem delu hiše so dogajanje spremljali, a tam je imel vsak drugačno reakcijo. Tibor je ob gledanju pozabil zapreti usta, Tina se je pritoževala, da se to ne spodobi, Pia pa je preklinjala in jokala, češ da je "Marko njen“. Čeprav je Ksenijo zmerjala z najhujšimi kletvicami je Tiborju priznala, da se tudi sama ne bi branila seksa z njim, tudi če bi se ta zgodil v hiši Big Brother, kjer lahko dogajanje spremljajo tako sostanovalci kot tudi celotna Slovenija.

Pia se ni mogla ustaviti z vsemi kletvicami in jokom, hkrati pa je Kseniji napovedala maščevanje. Starleta elitnega dela hiše upa, da nominirana plavolaska ne bo izpadla, saj bi to pomenilo, da bosta morali skupaj živeti v elitnem delu.

Komentarjev 4
  • marabunta 10:15 21.marec 2015.

    enostavno ne moreš verjet, kako lahko kdo gleda vso to bedo, ki jo javno izpostavljajo ti modeli,..... res bolano, da se nekateri naslajajo ob gledanju kako drugi jejo, pijejo, serejo, seksajo in blebetajo bedarije, podn od podna

  • Andrej Kovačič 13:01 20.marec 2015.

    seksalo bi rado, ne seksala.... fuj

  • BOAP999 12:02 20.marec 2015.

    Bolano...