Magazin > Film & Glasba & TV
101 ogledov

Tudi pri nas bodo veljali poostreni varnostni ukrepi

Green Day Arhiv skupine
Koncert skupine Green Day bodo varovali celo psi, specializirani za iskanje eksplozivnih teles.

Organizatorji koncerta Green Day, ki bo 6. junijna v Ljubljani, obiskovalce opozarjajo na poostrene varnostne ukrepe. Zaradi zagotavljanja varnosti vseh obiskovalcev in nastopajočih prosijo obiskovalce, da na prizorišče ne nosijo nahrbtnike in torb večjih od A4 formata. V dvorano je prepovedan tudi vnos: audio ali video snemalne naprave, GoPro športnih kamer, profesionalne foto opreme, teleskopskih držal za selfije, vseh vrst orožja, dronov ali drugih elektronsko vodenih  naprav, stekla, pločevink, hrane, plastenk, alkohola, pirotehnike, verig ali nakita z bodicami, denarnic na verigi, torb okoli pasu, nahrbtnikov, laserskih lučk, velikih dežnikov s konico.

Obiskovalce in nastopajoče bo na vhodih čakal pregled z detektorjem kovin, koncertno prizorišče pa bo pred odprtjem za obiskovalce in koncertom pregledala policijska enota s psmi, specializiranimi za iskanje eksplozivnih teles.

Kot nam je povedala tiskovna predstavnica organizatorja koncerta, Alenka Lahajnar, so se za te varnostne ukrepe dogovorili že pred napadom po koncertu Ariane Grande v Manchestru.

Komentarjev 1
  • maresem 19:08 29.maj 2017.

    A tem spakam pa ne bodo prepovedali koncerta?!