Magazin > Film & Glasba & TV
68 ogledov

"Tudi Shrek potrebuje negativca"

Dober humor, risanka, ki je všeč tako otrokom kot odraslim, in junaštvo so nekat Žurnal24 main
Slovenski igralci o svojih vlogah v sinhroniziranem filmu.

“Ni mi težko sinhronizirati Shreka, saj sem se že pri prvi sinhronizaciji zredil za 50 kilogramov, preštrihal na zeleno in dal v ušesa dve trumpeti. Do četrtega dela sem tak tudi ostal. Največji problem sem s transformacijo imel prvič,” se je pošalil igralec Dario Varga, ki je že četrtič posodil glas Shreku, glavnemu junaku Disneyjeve risanke Shrek za vedno.

Novi lik Špicparkeljc

Nove dogodivščine simpatičnega zelenca in njegove Fione si boste na velikih platnih lahko ogledali od naslednjega četrtka. Novost, ki jo prinaša četrto nadaljevanje, pa je lik Špicparkeljc, ki ga je sinhroniziral igralec Primož Ekart. “On je negativec. Vsak film ga potrebuje, da se lahko dobri bojujejo proti zlu in na koncu zmagajo. V zadnjem delu ta vloga pripada škratu,” je povedal igralec, ki izkoristi vsako priložnost za sinhronizacijo Disneyjeve risanke.

V tej se bo skupaj s Shrekom proti zlu spet bojevala uporniška Fiona, ki ji je tudi tokrat glas posodila igralka Tanja Potočnik. “Fioni pripada vloga upornice oziroma bojevnice proti zlu,” princeso opisuje igralka, ki se je pri sinhronizaciji tako kot vsi drugi opirala na vnaprej začrtane značaje. Ob vprašanju, ali je tudi sama upornica, pa se je nasmejala in odgovorila: “Seveda, če je treba.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.