Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Tudi Slovenci na nevaren izziv

Moj dragi zmore, Nina Osenar, Miha Brajnik Planet TV
V oddaji Moj dragi zmore v petek izziv, ki bi se v Nemčiji za las končal s tragedijo.

Ustvarjalci oddaje Moj dragi zmore, ki jo ob petkih predvajajo na Planet TV, bodo ta teden kandidate poslali na nalogo, ki bi se septembra v Nemčiji skoraj končala s smrtjo.

Kandidati so se morali preskusiti v potapljanju. Eden od hrabrih moških je bil tako zagnan, da se je med tretjim potopom skoraj utopil. "Za zaplete v Nemčiji smo vedeli, zato smo izbrali manjšo težavnost te naloge. V Nemčiji so se po naših podatkih morali tekmovalci potopiti celi, pri nas pa le glavo dajo pod vodo in zadržujejo sapo. Nikakor ne bi želeli, da bi prišlo do kakšne hujše nesreče na snemanju, tudi naši kolegi iz Nemčije si seveda niso želeli tega. Tekmovalci na oddajo pridejo zmagati, zato včasih precenijo svoje sposobnosti. Menimo, da se je to zgodilo tudi v Nemčiji,“ so nam na vprašanje, ali so vedeli za incident v Nemčiji, odgovorili s Planet TV.

Moj dragi zmore je licenčna oddaja, zato so naloge, ki jih imajo na razpolago določene vnaprej. "Z licenco televizija dobi tudi 'biblijo', kako delati oddajo, kaj moramo upoštevati … V tej 'bibliji' smo dobili tudi seznam nalog, potem pa sami delali izbora iz tega seznama. Lahko pa televizija pripravi nalogo, ki ni na seznamu, vendar jo mora lastnik licence odobriti.“

Nekateri izzivi pod zdravniškim nadzorom

Kandidati podpišejo izjavo, da v oddaji sodelujejo na lastno odgovornost. Licenca za oddajo Moj dragi zmore pa določa, da mora ob določenih nalogah biti v studiu prisoten tudi zdravnik, če slučajno pride do kakšnega zapleta. "Tako smo na primer morali imeti zdravnika prisotnega ob nalogi luknjanja ušes, ob nalogi, ko je tekmovalec jedel čilije in tudi pri nalogi, ko tekmovalec drži sapo pod vodo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.