Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Tudi Sting bo zarockal Zagreb

Sting Arhiv organizatorja
Preden bodo Red Hot Chili Peppers konec avgusta zavzeli zagrebški Hipodrom, bo Sting konec junija z rock zasedbo svoje največje uspešnice izvajal v zagrebški Areni.

Svojo 25-letno kariero bo Sting obeležil v naši neposredni bližini, a za razliko od zadnjega koncerta v Sloveniji, ko je navdušil z Orkestrom Slovenske Filharmonije, bo tokrat nastopil kot polnokrvni rocker. S svojo rock skupino bo 27. junija svetovni glasbenik, avtor in pevec v zagrebški Areni zaigral svoje številne uspešnice v originalni, rock izvedbi.

Skladatelj, pevec, avtor, igralec in aktivist Sting je potrdil, da se je v vseh omenjenih vlogah doslej znašel vrhunsko in z izjemno lahkostjo. Leta 1977 se je iz rodnega Newcastla odselil v London, kjer je s Stewartom Copelandom in z Andyjem Summersom osnoval skupino The Police. Izdali so pet albumov, osvojili šest grammyjev, leta 2003 pa so jih sprejeli v Rock and Roll Hall of Fame.

Od leta 1985 je Sting izdal 13 samostojnih albumov, ob svoji 25. obletnici delovanja pa je pred kratkim izdal še album The Best of 25 years, dvojni album, ki vsebuje njegove največje hite. Doslej je prodal skoraj 100 milijonov albumov (vključno s ploščani skupine The Police), osvojil deset grammyjev, nagrado Golden Globe, Emmy in reominacije za najprestižnejšo nagradno Oskar.

Vstopnina za parter znaša 41,50 evra, za tribuno 49,50 evra in za ložo 85,83 evra. Za vstopnico (vaucher) z avtobusnim prevozom na dan koncerta (parter) boste odšteli 73 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.