Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Tudi vi postanite nesmrtni

Nesmrtni Kolosej
V slovenskih kinematografih si lahko (tudi v 3D obliki) ogledate akcijsko fantazijsko dramo Nesmrtni (Immortals).

Surovi in krvoločni kralj Hiperion (Mickey Rourke) s svojo morilsko vojsko divja po Grčiji in z neusmiljeno učinkovitostjo uničuje vse pred sabo. Pred Hiperionovimi legijami pada vas za vasjo in vsaka zmaga zanj pomeni korak bliže njegovemu cilju - osvoboditvi mogočnih spečih Titanov in uničenju bogovov z Olimpa in vsega človeštva.

Vse kaže, da nič ne more ustaviti zlobnega kralja na njegovi poti do tega, da postane nesporni gospodar sveta, dokler klesar Tezej (Henry Cavill) ne priseže, da bo maščeval smrt svoje matere, ki je umrla v enem od Hiperionovih napadov.

Ko Tezej sreča sibilski orakelj Fedro (Freida Pinto), jo njene vznemirljive vizije o mladeničevi prihodnosti prepričajo, da je prav on ključ, ki bo ustavil uničenje. Z njeno pomočjo Tezej zbere majhno druščino privržencev in sprejme svojo usodo v zadnjem obupnem spopadu za prihodnost človeštva.

Akcijsko fantazijsko dramo si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju in Planetu Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Kopru in Novem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.