Magazin > Film & Glasba & TV
1805 ogledov

Tudi zvezda šova Slovenija ima talent ljubil napačne

luka basi
1/3
Žurnal24 main
Matej Prikeržnik, ki si je nadel umetniško ime Luka Basi, se je s svojo pesmijo uvrstil na hrvaški festival CMC v Vodicah.

Luka Basi, ki se ga spomnimo iz šova Slovenija ima talent, je decembra izdal svojo prvo pesem Nisam ja od juče, duet s hrvaški zvezdnikom Joletom. Že prva skladba mladega Slovenca je bila na Hrvaškem hit, prav tako pa je tudi v Sloveniji kraljevala na glasbenih lestvicah. Tokrat Luka predstavlja svojo prvo solo pesem z naslovom Kombinacija, s katero se mu je uspelo prebiti na največji hrvaški festival CMC v Vodicah.
 
“Uspeh ne pride čez noč, se pa zgodi relativno hitro. Jaz sem se z glasbo začel ukvarjati že kot otrok, a dokler nisem spoznal Raaya, nisem imel vidnejših rezultatov. Potem pa se je vse zavrtelo zelo hitro. V šestih mesecih smo poseli že tri pesmi. Nisam ja od juče ima že skoraj 2 milijona ogledov, s Kombinacijo grem na CMC festival, tretja pa naj ostane še skrivnost, lahko pa povem, da sem pri njej spet sodeloval z eno večjih zvezd na Hrvaškem,” nam je z nasmeškon na obrazu svojo glasbeno pot opisal Luka, ki se te dni že pripravlja na nastop na največjem hrvaškem festivalu, kjer si bo oder med drugim delil z Nedo Ukraden, Danijelo in Ivanom Zakom.

Prave še ni našel

Postavni mladenič, za katerim hrepeni marsikatero dekle, v pesmi Kombinacija poje, da je ljubil napačne ženske. Ima res takšne izkušenj? “Vsak glasbenik se navezuje na svoje pretekle izkušnje in tudi sam nisem izjema, tako da so to deloma tudi moje izkušnje, ampak na njih gledam kot na nekaj pozitivnega. Sicer pa moje srce še ni našlo “prave kombinacije” (smeh),” nam je povedal Luka in še zaupal, kakšna dekleta ga privlačijo: “Menim, da fizična privlačnost ni dovolj, ampak je pomembna tudi kemija, ki se ustvari med posameznikoma. Dobra kombinacija pri dekletih je zame sestavljena iz preprostosti, iskrenosti, nasmeha in pozitivne energije. Mogoče jo najdem ravno v Vodicah na letošnjem CMC festivalu.”

Luka ima sicer vse vikende zasedene s koncerti, večinoma na Hrvaškem.“Glasba ne pozna meja in najbolj srečen sem na odru. Kje ta oder stoji, ni prav nič pomembno, dokler so z mano pozitivni ljudje, željni zabave,“ nam je za konec še povedal pevec.

 

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 10:22 20.april 2017.

    Bravo Ir.K. Vzdržuješ konstantni nivo primitivizma