Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Turbo Angels bodo harmoniko potisnili v kot

Turbo Angels pričakujejo, da bo njihova nova pesem postala himna študentov. Žurnal24 main
Priljubljena skupina Turbo Angels bo na Emi presenetila z novim komadom, v katerem bodo zapeli kar vsi člani skupine, pridružila pa se jim bosta še dva skrita vokala.

V priljubljeni skupini Turbo Angels se obetajo spremembe. V veselem, poskočnem in norem komadu z naslovom Zabava bo harmonikaš Dejan odložil svoje glasbilo in zapel skupaj z ostalimi člani skupine, katerim se bosta pridružili še dva vokala, za zdaj skritih oseb. Harmonika, ki je bil do sedaj njihov obvezni zaščitni znak, bo tako samevala, vendar ne dolgo, saj bo tako le pri novem komadu, s katerim so se uvrstili na predizbor Eme 2008. In kaj pričakujejo? » Pesem Zabava je na kožo pisana vsakemu študentskemu žuru. Ne vem, če bomo na tekmovanju zmagali, bo pa naš komad zagotovo postal velik hit in himna študentov. Tudi če ne zmagamo, bomo veseli, saj verjamemo v svoje delo, sicer pa je Ema odlična odskočna deska, če imaš dobro pesem, v nasprotnem primeru pa ti tudi bog ne more pomagati,« so malce v šali malce zares še dodali navihani prijatelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.