Magazin > Film & Glasba & TV
21088 ogledov

TV3: To je njihov odgovor na Katjo Jevšek in Špelo Jereb

Monika Zorčič, Ines Korošec TV3
To sta lepi vremenarki TV3.

Na TV3 so to poletje uvedli vremenske napovedi, ki pa so malo posebne. Voditeljici Ines Korošec in Monika Zorčič namreč poskrbita, da gledalci niso obveščeni samo o tem, kakšno vreme lahko pričakujejo v naslednjih dneh, pač pa delita tudi informacije o setvenem koledarju in horoskop. Vremenska napoved je torej bolj zabavno obarvana. Napovedi so na sporedu vsak dan večkrat, stalni termin pa je 16.10.

Voditeljici Ines in Monika sta povsem nova televizijska obraza. Obe se pred kamerami preizkušata prvič, vendar sta zelo hitro pokazali, da nista samo zelo fotogenični, pač pa jima je takšno delo pisano na kožo.

Ines Korošec je stara 20 let, po horoskopu je kozoroginja, po izobrazbi pa je kozmetični tehnik, zdaj pa študira delovno terapijo na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani. Zanimivo je, da jo je direktor TV3 opazil na lanskoletnem tekmovanju za miss Universe, ki ga je naša televizija tudi prenašala. Ines je s prvimi izkušnjami pred kamerami zadovoljna, čeprav pravi, da ji je kar malo neprijetno gledati samo sebe. Je pa zato toliko bolj navdušena nad samim konceptom napovedi: “Zdi se mi super, saj do zdaj TV3 ni imela vremenske napovedi. Ker smo vključili tudi setveni koledar in horoskop, to tudi ni običajna napoved, sicer pa se veselim še novih posebnih napovedi pred dirkami formule.”

Škorpijonka Monika Zorčič je dve leti starejša. po izobrazbi je diplomirana varstvoslovka, trenutno pa dela še magisterij na isti fakulteti. Zanimivo je, da jo je na TV3 pripeljala njena sestrična Ingrid Ulaga, ki že nekaj časa vodi oddajo Odtenki slave. Tudi Monika pravi, da same sebe ne gleda prav rada, saj ves čas samo išče napake. “Moja oddaja se mi zdi nek nujen del vsakega televizijskega programa, sama pa se bom potrudila da bodo gledalci zadovoljni.”

Komentarjev 2