Magazin > Film & Glasba & TV
86 ogledov

TV3 zaustavila Lucijin projekt

viktorji Lucija Gubenšek Anže Petkovšek
TV3 Medias je začasno ustavila lastno produkcijo. Lucija Gubenšek je tako za zdaj ob oddajo, ki naj bi jo začeli predvajati prihodnji teden.

Manekenki Luciji Gubenšek, ki bi prihodnji teden morala predstaviti prvi del svoje avtorske oddaje Modni 2boj, je načrte prekrižala finančna shema TV3 Medias. Zaradi trenutne finančne sheme je lastna produkcija TV3 Medias začasno zaustavljena. Razlog tiči v nezaključeni dokapitalizaciji podjetja.

"V zadnjem tromesečju je bil v podjetju TV3 Medias skladno z načrti poslovanja za letošnje leto uspešno izpeljan prvi del dokapitalizacije podjetja, katere glavni namen je bilo uspešnejše  delovanje TV3 Medias ter predvsem obogatitev programa z vnosom oddaj, ki so plod lastne produkcije. Program smo obogatili s pestrim izborom tujih filmov in nadaljevank, kar je dvignilo gledanost našega programa in bo v tem segmentu  tako ostalo tudi v prihodnje. Dobro znanim oddajam, ki jih predvaja TV3 Medias, kot so Parada plesa, Požar report, Navigator in Utrip, bi se  v primeru uspešno izpeljane druge polovice dokapitalizacije tako v zadnjih dneh novembra ter začetku decembra pridružile nove, ki bi navdušile vse ljubitelje kuhanja, športa in mode. Zaradi poslovne odločitve lastnikov dokapitalizacija letos ne bo izpeljana, zato do nadaljnjega na TV3 Medias ne bo novih oddaj lastne produkcije," je uradno pojasnilo TV3 Medias.

Za Gubenškovo je to zagotovo razočaranje, ki pa se je verjetno zgodilo hitreje, kot je pričakovala, saj je za Zurnal24.si na vprašanje, ali se boji zapletov z neplačevanjem honorarjev, kot se je to zgodilo Oriani Girotto, pred kratkim odgovorila: "Sama v ekipo zaupam, zame je ta oddaja moj otrok. Zelo se je že zelo veselim in se – do prvega razočaranja – ne bojim."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.