Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Učenje igre od velikih zvezd

Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Kdor bi se rad učil igralskih veščin od velikih hollywoodskih mojstrov, ima priložnost, da jih spozna od blizu.

V Ljubljano prihaja svetovno priznana igralska šola New York Film Academy, ki je šolala mnoge hollywoodske zvezde. Delavnica s priznanimi mentorji bo v prostorih Izobraževalnega središča RTV Slovenija pokala prihodnje leto, natančneje marca, trajala pa bo štiri tedne.

Omenjeno delavnico priporoča dobitnica dveh oskarjev Jodie Foster ter številni hollywoodski igralci, kot so Al Pacino, Robert Downey Jr., Jamie Foxx in Susan Sarandon. Med gostujočimi predavatelji so mnoga svetovno znana imena iz igralskega sveta: Ben Stiller, Joel Schumacher, Jon Voight, Dennis Hopper in Kevin Kline.

Intenzivno praktično usposabljanje

Predavanja bodo potekala v angleškem jeziku, udeleženci pa bodo že v prvih dneh vadili pred kamero in imeli priložnost delati na pravih filmskih scenah. Prvih trideset udeležencev bo prejelo štipendijo v višini petsto evrov, več o delavnici si preberite na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.