Magazin > Film & Glasba & TV
63 ogledov

Udeležence novega šova čaka šok

Naša generacija Planet TV
Na male zaslone prihaja nov resničnostni šov, v katerem se bosta soočili dve popolnoma drugačni generaciji.

Na Planet TV prihaja oddaja Naša generacija, v kateri bodo gledalci spremljali pravi družbeni eksperiment – sobivanje dveh generacij, ki ju ločuje širok in globok medgeneracijski prepad. Šov bo gledalcem ponudil jasen vpogled v vzroke in posledice trenutno enega izmed največjih problemov naše družbe.

Naša generacija | Avtor: Planet TV Planet TV
V hišo se bo za 21 dni naselilo deset oseb, ki so pripravljene sodelovati v eksperimentu. Pet jih je starih pod 30 let in pripadajo generaciji, ki po končanih šolanjih v vse več primerih obvisijo brez vizije o perspektivi, brez zaposlitve, brez realnih možnosti za formiranje zakonske in družinske skupnosti na plečih svojih staršev in/ali družbe. Drugih pet oseb je starejših od 60 let. Upokojenci, predstavniki velike skupine ljudi, ki so svoja plodna leta preživeli v popolnoma drugačnem času.

Gre za dedke in babice in generacijo njihovih vnukov ali vnukinj, ki se znajdejo v isti hiši, obsojeni na 21 dni skupnega sobivanja, spoznavanja drug drugega, sebe in medgeneracijskih, svetovnonazorskih, političnih, materialnih, telesnih in duševnih razlik.

Mlajše že takoj čaka šok

Čeprav so sodelujoči pristali na sobivanje za 21 dni, mlajšo generacijo prvi šok čaka že ob vselitvi v hišo. Prvo presenečenje in izziv zanje je namreč soočenje z drugo skupino sostanovalcev, s 30 let starejšo generacijo, s katero si bodo delili hišo. Mlajša generacija namreč vnaprej ni vedela, kdo bodo njeni sostanovalci.

Šov na spored prihaja 27. marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.