Magazin > Film & Glasba & TV
36347 ogledov

Ulala: Tako kratke obleke Ana Tavčar še ni nosila!

Ana Tavčar Pirkovič Instagram
Stilistki bi bilo treba dati povišico.

RTVS je pred nekaj dnevi sporočila, da bo oddaja Dobro jutro na pobudo gledalcev v živo na sporedu tudi v poletnih mesecih. 
Ustvarjalci obljubljajo pravo televizijsko poletno osvežitev: gledalce bodo vsako jutro seznanili z aktualnimi novicami, jim ponudili najpomembnejše servisne informacije, svetovali bodo številni strokovnjaki in pomagali lajšati različne poletne tegobe. Na sporedu ne bo manjkalo predlogov za poletna branja, hladili se boste lahko v poletni kuhinji in prisluhnili nasvetom za zdravo življenje. Na svoj račun boste prišli tudi vsi navdušeni vrtičkarji, ljubitelji mode pa boste lahko spremljali poletne namige modne poznavalke Lorelle Flego, ki se bo v mesecu juliju oglašala naravnost s plaže. 

Poleg tega se bodo v živo javljali iz različnih slovenskih krajev, predstavljali skrite kotičke naše prelepe Slovenije in ideje za izlete ter skupaj z gledalci ustvarjali nepozabne poletne spomine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on

V Portorožu so posneli spot za oddajo, v katerem je glavno vlogo igrala voditeljica Ana Tavčar Pirkovič. Stilistko je treba pohvaliti, saj bi za Ano le težko izbrala lepšo obleko. "Wow, kakšen seksi spot“, "huda“, "Ana, i love you non stop“, je le nekaj komentarjev navdušenih oboževalcev lepe svetlolaske, ki spada med najbolj priljubljene televizijske obraz pri nas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on

Komentarjev 7
  • Avatar Rinnibella
    Rinnibella 00:54 01.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • blayo 22:13 30.junij 2020.

    Ma jasno, take rabmo, ki kaj pokažejo in se na sloh obnašajo kot ženske, ne pa nekih feminističnih teroristk...

  • Ender3 17:24 30.junij 2020.

    Tale Pirkovička me sicer vznemirja, ampal glede na njenega kratkovidnega moža,novinarja pesnika, scenarista, naj prejme moje sožalje.