Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Ulični ples bo zaplesala ...

1/9
Žurnal24 main
Izžrebali smo srečno nagrajenko, ki si je s pravilnimi odgovori na naša vprašanja prislužila dve vstopnici za ogled filma Ulični ples.

Na tri vprašanja, ki smo vam jih zastavili je pravilno odgovorila A. Gavrič in si prislužila dve vstopnici za ogled filma v  Planetu Tuš. Čestitamo!

O filmu
Mlada Carly je zaljubljena v svojega karizmatičnega fanta Jaya, njuna plesna skupina pa je ravnokar prišla v finale prvenstva uličnih plesalcev Velike Britanije.

Carly se vse obrne na glavo, ko Jay zapusti njo in plesalce in ogrozi njihove sanje. Čeprav se Carly trudi skupino popeljati do zmage, ji to ne uspeva, vendar pa rešitev nepričakovano ponudi ravnateljica Helena. Ta s plesalci sklene zanimiv dogovor in upa, da jim je vnesla nekaj zagona in strasti.

Glavne vloge so odigrali Nichola Burley, Ukweli Roach, Charlote Rampling in Richard Winsor, film pa je pod budnim očesom režiserjev Maxa Giwe in Danie Pasquini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.