Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Umazani ples spet na velikem platnu

Soundtrack: Dirty Dancing (1987), 42 milijonov Žurnal24 main
Filmski hit Umazani ples iz leta 1987 je dočakal remake. Režiral ga bo Kenny Ortega, koreograf iz originalnega filma. Film bodo posodobili za nove generacije.

Uporabili bodo skladbe iz šestdesetih let in nekatere popolnoma nove, ki jih bodo posneli na prvotno glasbo.

Priljubljeni film s pokojnim Patrickom Swayzejem v vlogi plesnega učitelja Johnnyja Castla, ki se zaljubi v najstnico Frances "Baby" Houseman, ki jo je odigrala Jennifer Grey, bodo posodobili za nove generacije, so povedali producenti iz filmskega studia Lionsgate. Igralska zasedba še ni izbrana. "Minilo je že 25 let, vendar oboževalci ostajajo predani filmu, ki jim veliko pomeni. Čas ne bi mogel biti primernejši za posodobljeno različico na velikem platnu. Ponosni smo, da imamo za krmilom Kennyja Ortego," so še dejali v Lionsgatu.

Prihaja tudi Footloose

Dirty Dancing je zadnji plesni film, ki ga bodo ponovili, oktobra pa v kinematografe prihaja remake filma Footloose, v katerem bosta igrala novinca Kenny Wormald in Julianne Hough.

Dirty Dancing je dobil oskarja za najboljšo glasbo in najboljšo skladbo (I've had) the time of my life, prodali so več ko deset milijonov DVD-jev, njihova stran na Facebooku ima več kot deset milijonov oboževalcev, v osemdesetih letih pa je veljal za najbolj priljubljen moderni film.

Patrick Swayze je predlani umrl za rakom, Jennifer Grey pa je spet prišla na naslovnice lani, ko je zmagala v televizijski oddaji Ples z zvezdami.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.