Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Umek in Cox na Žuru z razlogom

(Foto: Žiga Intihar) Žurnal24 main
Konec avgusta bo v Tivoliju že tradicionalni žur poletja, Žur z razlogom. Umeku se bo letos pridružil legendarni ustvarjalec elektronske glasbe, Carl Cox.

Zadnjo soboto, 28. avgusta, bo v parku Tivoli že sedmo zaporedno leto potekal Žur z razlogom, dobrodelna zabava za ORTO generacijo. V ekstazo elektronske glasbe vas bo tudi letos popeljal najuspešnejši slovenski umetnik svetovnega formata Umek, za nepozabno doživetje pa bo skrbel skupaj s posebnim gostom – tla pod nogami vam bo namreč tresla legenda elektronske glasbe Carl Cox.

Carl Cox (Foto: arhiv organizatorja)

Producent svetovnega formata Umek s svojim zvokom osvaja množice že skoraj dve desetletji. Tokrat se mu bo pridružil svetovno znani ustvarjalec elektronske glasbe Cox, ki je svojo kariero začel leta 1977, ko je imel rosnih petnajst let. Svoj zvok je razvijal skupaj z britansko rave sceno, nezgrešljivo noto pa mu daje uporaba tretje mešalne mize. Didžej živi za glasbo, njegova radijska oddaja pa ima več kot štiri milijone poslušalcev v 24 državah po svetu.

Tudi letos je namen žura spodbuditi mlade k darovanju in razvijanju socialnega čuta med mladimi. Žur z razlogom ima vstopnino z namenom – daruj en evro in se prepusti zvočnim in vizualnim vibracijam dveh največjih elektrovirtuozov zadnjih nekaj desetletij. Zbrana sredstva bo Si.mobil podelil društvu Beli obroč, namenjena pa bodo odprtju nove prijazne sobe v Sloveniji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.