Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Umek zopet popeljal v elektronsko "ekstazo"

1/54
Žurnal24 main
Po 15 letih svojega ustvarjanja je DJ Umek priredil ogromno dvodnevno zabavo v klubu Inbox v Ljubljani, kjer so se zbrali vsi navdušenci elektronska glasbe.
Po eni izmed največjih zabav na ljubljanskih tleh, Žuru z razlogom v parku Tivoli v Ljubljani , je DJ Umek zopet organiziral ogromno zabavo, tokrat v čast svojemu dolgoletnemu ustvarjanju, saj letos praznuje 15 let svojega delovanja na slovenski sceni. Oče elektronske glasbe ali kar "fotr", kot ga veliko navdušencev kliče tako v tujini kot doma, je s svojo glasbo zaznamoval slovenska tla.

Pretekli vikend je v klubu Inbox priredil kar dvodnevno zabavo, kjer so se zbrali veliki navdušenci elektronske glasbe. Videti je bilo tako mlade kot star. Klub je bil nabito poln, vendar je imel prav vsak svoj prostor za ples in plesno ustvarjanje. V prvem večeru je DJ Umek postregel z glasbo ustvarjeno do leta 2000, naslednji večer pa z znanimi pesmimi od leta 2000 dalje kot so Posing as me, Carbon occasions… Poleg njega so drugi večer nastopili nekateri člani Futuristing marketinga, DJ Sylvain, DJ Jaka, DJ Shark… Za vstop v klub so obiskovalci morali odšteti 20€ na večer oziroma 30€ za oba večera. Natakarji so skušali zadovoljiti vsaka žejna usta, prav tako je zelo prav prišel chill out kotiček, kjer se je vrtela bolj umirjena glasba in si je lahko marsikdo spočil ušesa, nabral malce moči in zopet odhitel na plesišče.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.