Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Umorjeno Reevo bo upodobila Charlize Theron

Oscar Pistorious in Reeva Steenkamp EPA
Paraolimpijca Oscarja Pistoriusa, ki je osumljen umora svojega dekleta, bo na velikem platnu upodobil Ryan Gosling, njegovo dekle pa Charlize Theron.

Novica o smrti Reeve Steenkamp, ki naj bi jo umoril njen fant, paraolimpijec Oscar Pistorius, je izbruhnila po vsem svetu. V Hollywoodu so tako scenaristi že staknili glave in začeli pisati scenarij za film, ki naj bi bil zelo uspešen.

Medtem ko je Pistorius, ki mu sodijo za umor, trenutno v zaporu, se v Hollywoodu že razpravlja o igralcih v glavnih vlogah. Za sedaj je znano, da je prva izbira producentov Pistoriusova rojakinja, Južnoafričanka Charlize Theron, ki bo upodobila 30-letno manekenko.

Charlize Theron Ryan Gosling | Avtor: FameFlynet FameFlynet


Pistoriusa bo, po nekaterih navedbah, zaigral Ryan Gosling, ki pa je pred kratkim napovedal, da si bo vzel odmor od igranja. Producenti so prepričani, da ga bodo za vlogo uspeli pregovoriti. "Ryan ima nekaj, kar privlači množice. V njem je nekaj skrivnostnega, kar pa ta projekt potrebuje," je povedal vir blizu produkcije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.