Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

Umrla je legendarna Joni Sledge

Sister Sledge Profimedias
Legendarno pevko Joni Sledge, skupine Sister Sledge, so našli mrtvo v njenem domu v Arizoni.

Joni Sledge, pevka, ki je skupaj s sestrami posnela legendarno pesem We Are Family, je umrla na svojem domu, kot je sporočil njen predstavnik za odnose z javnostmi.

Njene posmrtne ostanke je v petek na njenem domu v Arizoni našel družinski prijatelj. Vzrok smrti 60-letnice za enkrat še ni znan. "Z odprtimi rokami sprejemamo vaše molitve v tem težkem času, ko smo izgubili sestro, mamo, teto, nečakinjo in sestrično,“ je sporočila družina ob pevkini smrti.

Leta 1971 je Joni skupaj s sestrami Debbie, Kim in Kathy ustanovila skupino Sister Sledge. V prvih nekaj letih njihove kariere so se zelo trudile, da bi jim uspelo in so že skoraj obupale. "Vse štiri smo bile v glasbeni industriji že osem let, ko smo začele razmišljati, če bi se raje vrnile v šolo in postale odvetnice ali kaj podobnega, ker je bilo uspeti v glasbi res težko,“ je Joni v intervjuju za The Guardian povedala lansko leto. Nato so kmalu spoznale Bernarda Edwardsa in Nila Rodgerja iz skupine Chic, ki sta sestram napisala njihov prvi album We Are Family, ki je bil v 70. letih prejšnjega stoletja velik hit.

Komentarjev 2
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 11:44 12.marec 2017.

    novica samo za fanovce ,se pravi za zelo malo ljudi

  • NeAnonimni 10:11 12.marec 2017.

    Katera pa je umrla? Če že date skupinsko sliko. Najboljš da date kr celo sliko zemlje in vsak dan napišete. RIP vsi ki so danes umrli.