Magazin > Film & Glasba & TV
1408 ogledov

Upor na snemanju novega Bonda: Režiser se obnaša nemogoče

Cary Fukunaga
To, kar si je privoščil Cary Fukunaga, je nezaslišano.

Snemanje novega filma o agentu Jamesu Bondu spremljajo težave. Po seriji nesporazumov, zaradi katerih se bo snemanje zavleklo, se je poškodoval še glavni igralec Daniel Craig. Poškodba gležnja je bila tako huda, da je moral na operacijo. V začetku meseca pa so morali dela ustaviti, saj je prišlo do treh eksplozij. En član ekipe je moral v bolnišnico.

Sedaj pa ekipi sive lase povzroča tudi 40-letni režiser Cary Fukunaga. Zaradi njega je na prizorišču prišlo celo do upora. Fukunaga je namreč na delo zamudil kar tri ure – ker je igral videoigrice. Zaradi njegove neresnosti so morali nekateri delati nadure, kar jim niti najmanj ni bilo všeč. Mnogi so delo celo zavrnili … "Niso hoteli delati na očetov dan. Zakleto je,“ je povedal vir.
Kot je znano, so se težave začele že marca, ko se je priložnosti za režiranje Bonda odrekel Danny Boyle, ker se šefi niso strinjali z njegovim scenarijem.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.