Magazin > Film & Glasba & TV
42 ogledov

Đuro: "Angie me je presenetila"

Tanja Ribič in Đuro
1/2
Osebni arhiv
Branko Đurić - Đuro nam je zaupal vtise s premiere filma Angeline Jolie.

Oskarjevka Angelina Jolie je v ponedeljek v New Yorku premierno predstavila svoj težko pričakovani režijski prvenec V deželi krvi in medu (In the Land of Blood and Honey), dogodka pa se je z ženo Tanjo Ribič udeležil tudi Branko Đurić - Đuro, ki v filmu igra eno od stranskih vlog.

Navdušila ga je humanitarnost

"Malo sta me presenetila zelo skrajšana različica in to, da se je Angie na premieri odločila pokazati srbo-hrvaško različico filma. Istočasno smo namreč snemali angleško različico," je o vtisih s premiere filma, ki se dogaja med vojno v Bosni in Hercegovini in prikazuje ljubezensko zgodbo muslimanke Alje in Srba Danijela, po prihodu iz Združenih držav Amerike za Žurnal24 povedal Đuro.

Igralec in režiser je dodal, da ga je navdušila predvsem humanitarna nota projekta: "Angelina želi s filmom javnost spomniti in opozoriti na licemere svetovne politike v primeru vojne v Bosni. Uvodni govor pa je imela reporterka CNN Christiane Amanpour, ki je bila med vojno v Sarajevu."

Zabava do jutranjih ur

Angelina Jolie, ena od medijsko najbolj izpostavljenih hollywoodskih zvezdnic, se je premiere sicer udeležila s partnerjem, igralcem Bradom Pittom, ter njegovimi starši Billom in Jane, kot je povedal Đuro, pa je njen film občinstvo precej razburil.

Đuro, ki se je s Tanjo po premieri filma do zgodnjih jutranjih ur zabaval na afterpartyju v Boom Boom Roomu na strehi manhattanskega Hotela Standard z razgledom na New York, se je v Slovenijo vrnil včeraj, sicer pa mu dela ne manjka niti doma, saj je v domače kinematografe ravno prejšnji teden prišla njegova komedija Traktor, ljubezen in rock'n'roll.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.