Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Đuro dočakal 555.

Branko Đurić Đuro, Čas za spermembo Arhiv organizatorja
Potem ko sta Ljubljanski grad zapustila festival stand up komedije Panč in Film pod zvezdami, na grajsko dvorišče zdaj prihaja še Komedija pod zvezdami.

Gledališki festival, ki na gradu vztraja že sedmo leto, bo do 1. septembra prinesel štiri komedije, med katerimi bo danes ob 20.30 kot prva na sporedu premierna uprizoritev Samohranilca. Monokomediji, v kateri se bo z različnimi težavami samohraniteljstva spopadel dramski igralec Renato Jenček, bo jutri sledila še celovečerna stand up komedija s Perico Jerkovićem Rojen v Jugi, v soboto monokomedija Star fotr z Janezom Hočevarjem - Rifletom, v nedeljo pa že 555. ponovitev komedije Branka Đurića - Đura Čas za spermembo.

Pod zvezdami ali v Unionu

"Moramo priznati, da je velik uspeh, da nekdo doseže takšen rezultat," o impresivnem številu ponovitev Đurove predstave, v kateri poleg njega igrata še Alenka Tetičkovič in Branko Šturbej, pravi Dušan Celarc iz Gustav filma, ki pripravlja festival, ter za vse tiste, ki znajo ceniti komedijo, napoveduje štiri večere smeha, sprostitve in zabave.

Kot dodaja Celarc, se obisk festivala kljub krizi iz leta v leto povečuje, poleg tega pa še, da bi si vsak lahko vsaj enkrat na leto privoščil malo zabave. Za to bo na gradu pod zvezdami treba odšteti 15 evrov, kolikor stanejo vstopnice, v primeru dežja pa bo zvezde za isto ceno zamenjala dvorana Grand hotela Union.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.