Magazin > Film & Glasba & TV
16700 ogledov

Uroš Slak dal odpoved

Bojan Traven Uroš Slak Nebotičnik Ljubljana Pogledi Slovenije oddaja Urban Štebljaj
Uroš Slak dal odpoved. "Čas je za nove izzive," pravi televizijski voditelj.

Voditelj informativne oddaje Danes na Planet TV Uroš Slak je za Žurnal24 potrdil, da je dal odpoved.

Pravi, da je prišel čas za nove izzive, podrobneje pa o razlogih za zdaj še ne želi govoriti, je pa dejal, da je bil kolektiv na Planet TV izjemen in da so za njim zelo lepi "novinarski trenutki“. "Vesel sem, da sem lahko sodeloval pri nastajanju nove oddaje, ki se je usedla v naš medijski prostor. Sedaj pa je čas za nove izzive,“ je Slak še povedal za naš portal, na vprašanje, kakšni so njegovi načrti za prihodnost, pa je odgovoril: "Vse je odprto. Bom še videl.“

Oddajo naj bi Slak vodil do konca odpovednega roka, nato pa ga bo menda zamenjala Jerca Zajc Šušteršič, ki se vrača s porodniškega dopusta.

Pripravljajo nove projekte

"Lahko potrdimo, da je Uroš Slak dal odpoved. Gre za njegovo osebno odločitev. Urošu želimo veliko uspehov na novi poslovni poti in se mu zahvaljujemo za sodelovanje pri nastajanju informativne oddaje Danes," so sporočili s Planet TV, kjer se že pripravljajo na novosti. Na vprašanje, ali informativni program čakajo še kakšne spremembe, so odgovorili: "Na Planet TV pripravljamo kar nekaj novih projektov, ki jih bomo pravočasno razkrili javnosti. Prvega bomo predstavili prav danes v oddaji Danes, ko bomo razkrili promo spot za Eno žlahtno štorijo."

Traven pravi, da ostaja

Po prihodu novega direktorja informativnega programa in športa na Planet TV Tomaža Peroviča naj bi se stolček po naših informacijah majal odgovornemu uredniku Danes Bojanu Travnu, ki naj bi se že spogledoval s TVS. Traven je te govorice za naš portal zavrnil.

Komentarjev 11
  • Avatar Syn
    Syn 11:05 22.januar 2015.

    Ta tip res ne ve kaj bi rad. Namesto da bi bil srečen da ima delo, se on seli od ene kamere do druge. Na koncu bo pristal na borzi ali pa s kančkom sreče na TV SLO3. No, za drugo res ni.

  • Nevtrino 07:04 21.januar 2015.

    Mogoče je pa noseč...

  • fritolin 21:38 20.januar 2015.

    meni pa tudi ta planet vec ne sedena zacetku je se nekaj zgledalo, zdaj je pa zelo slabopo moje so se malo usteli ko so mislil da bodo jih vsi zaceli gledati verjetno bi moral malo mlajso ...prikaži več ekipo dat tja ne pa te starce k sam kopirajo kar so vidli na popu