Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Usodna vez viharnega vrha

Viharni vrh Kinodvor
Na filmsko platno ljubljanskega mestnega kina Kinodvor z nocojšnjo premiero ob 21. uri prihaja film Viharni vrh (Wuthering Heights).

Yorkshirski kmet na svojo osamljeno kmetijo sredi močvirij nekega dne pripelje pretepenega in zapuščenega črnskega dečka, ki ga je našel na ulicah Liverpoola. Fant dobi ime Heathcliff (James Howson) in kmet ga sklene vzgajati skupaj s svojima otrokoma. V pusti, vetrovni in surovi pokrajini se med kmetovo hčerko in divjim dečkom kmalu splete tesna in usodna vez.

Drzna in nadvse izvirna priredba angleške literarne klasike je pripoved o ultimativnem outsiderju, ki nas s pomočjo izjemne fotografije popelje v prvinski svet ljubezni, sovraštva in maščevanja.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente boste odšteli 4,25 evra, člani Kluba Kinodvor pa 3,80 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.